ADANA / YÜREĞİR - Yakapınar Selahattin Afşar Anadolu Lisesi

Yakapınar Selahattin Afşar Anadolu Lisesi

Fuat Cebesoy Caddesi No 95 Yakapınar Beldesi Yüreğir Adana
Vizyon
Eğitim ve öğretim deneyimini yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlarla zenginleştirmek, Bilim, araştırma, yaratıcılık, yenilikçilik kültürünü güçlendirerek bilimsel ve kültürel faaliyetlerimizle daha iyi bir geleceğin şekillenmesine katkıda bulunmak vizyonumuzun ana ögelerini oluşturmaktadır.
Misyon
Kurumsal değerlerimizi sahiplenen, yaratıcı ve eleştirel düşünen, özgür ve özgürlükçü, etik değerleri önemseyen, doğa ve çevre bilinci gelişmiş, yerele kök salmış-evrensele açık, bilimsel, sosyal ve kültürel formasyonu ve özgüveni ile üstleneceği mesleki ve sosyal sorumlulukları başarıyla yerine getirecek bireyler yetiştirmek; evrensel boyutta düşünce, bilim ve teknoloji üreterek insanlığın hizmetine sunmak ve bilim, sanat ve kültürün toplumda yer bulmasında ve yaygınlık kazanmasında yardımcı ve öncü olmaktır.
Öğretim Şekli :Tam Gün Normal Öğretim
187, 191 ve 407 nolu Belediye Otobüsleri
Servis Bilgisi
Okulumuzda öğretmen servisi yoktur. Öğretmenlerimiz kendi araçları ve belediye otobüslerini kulanmaktadır.
Fuat Cebesoy Caddesi No:95 Yakapınar / Yüreğir-ADANA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Yüreğir ilçe merkezine bağlı olup Yüreğir merkeze 25-27 km dir. Seyhan ve Çukurova ilçelerimize yaklaşık 30-35 km dir.
ATLETİZM VE FUTSAL MÜSABAKALARI -OKUL SPORLARI
TÜBİTAK 4006 TÜBİTAK ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI PROJE YARIŞMASI